FAQ

Hieronder de vroag’n dee vaak veurkomt!

Bestellen via site

Waar kan ik kaarten bestellen?

In onze speciaal gebouwde winkel. Hier ziet u de te bestellen kaarten. 

Kan ik pakketten combineren?

Ja, dit kan. Je hoeft echter maar één Kniepköttel-kaart of Kottelpeern-kaart te bestellen. Hiermee ontvangt u de uitnodiging mét link naar de show en verdere instructies. Je kan er wel een extra party-pakket bij bestellen. Klik hier om de winkel te bekijken. 

Waar kan ik zien wat ik besteld heb?

Controleer uw winkelwagen, hierin wordt uw bestelling weergegeven. Vandaaruit kunt u door naar de betaling. 

Ik kan niet afrekenen

Controleer of u alle verplichte velden heeft ingevuld. Deze zijn voorzien van een rode asterix. 

Klik rechts onderin op de knop bestelling plaatsen om door te gaan naar het afrekenen. U komt in de betaalomgeving van i-Deal. Hierin kunt u uw bank selecteren en komt u in uw vertrouwde betaalomgeving voor het betalen via internetbankieren. 

Hoe kan ik zien dat de bestelling is gelukt?

Na betaling in uw bankomgeving schakelt u automatisch terug naar de website. Op de site opent de pagina ‘Bestelling ontvangen’ met begeleidende tekst: Hoppa [uw naam], je bestelling is goed bij ons ontvangen. Verder ontvang je een mail aan je opgegeven mailadres. Het kan zijn dat deze mail in je gewone Postbus binnenkomt. CONTROLEER DE MAPJES: ONGEWENSTE MAIL & SPAM MAIL! 

Wanneer ontvang ik het partypakket?

Het partypakket wordt vrijdag 12 februari overdag uitgedeeld met in acht name van de corona regelementen. Bent u niet thuis, dan plaatsen we het tegen uw voordeur. 

Wanneer ontvang ik de spelregels?

Deze worden meegestuurd met de uitnodiging én worden via alle mogelijke kanalen gedeeld (deze website, social media, mail). Hou deze kanalen een paar dagen voor de show even goed in de gaten. 


Online show

Hoe gaat de spelshow verlopen?

Er zijn vier rondes met vragen. Vragen worden afgewisseld met beeldfragmenten. Na iedere vraag krijgt u even de tijd om een antwoord in te vullen. Dit invullen gebeurd via een digitaal antwoordformulier (google forms). Na iedere ronde kunt u een formulier opsturen en dan ontvangt u direct het volgende antwoordformulier voor de volgende ronde. Per ronde worden de vragen direct nagekeken en krijgt u misschien een tussenstand. Na de laatste ronde worden ook nog de antwoorden nagekeken, zodat aan het einde van de show bekend gemaakt kan worden: Wie is de slimste Köttelpeer! 

Hoe laat begint de Slimste Köttelpeer?

De Slimste Köttelpeer begint exact om 20:00. Zorg dat je dán alles voor elkaar hebt. Beeld van de show op het grote scherm, antwoorden formulier op het kleine scherm. Beentjes hoog, beugel of wijn op links, snacks op rechts en GO! 

Vanaf hoe laat kan ik beginnen met het testen van de verbinding?

Vanaf 19:30 zal de stream geopend worden. Vanaf dit moment is het verstandig in te loggen en te controleren of alles werkt. Vanaf 19:30 loopt een er bewegend beeld van mensen die de zaal inkomen en krijgt u een kijkje achter de schermen bij voorgaande gala’s.  

Hoe zit het met de avondklok?

Als de avondklok op 12 februari nog steeds geldt, gaan we de spelshow verplaatsen naar 13 februari op de middag. Wij zullen via alle mogelijke kanalen (deze website, social media, mail en krant) duidelijk maken dat dit verplaatst zal worden en welke tijden er dán zullen gelden. Maar om u alvast voor te bereiden: De overheid kondigt verlening van avondklok aan = Spelshow naar 13 februari.